Ana içeriğe atla

Yaşlanma Karşıtı Cilt Sırları: Zaman Nasıl Geri Dönülür ?

Yaşlanamayan Yüzümüz
Kulağa Philip K. Dick romanından fırlamış gibi gelen bir önerme: Geleceğimin bir fotoğrafını görmek ister miydim? Spesifik olarak, yaklaşık 10 yıl içinde nasıl görüneceğime dair bir anlık görüntü—kırışıklıklar, kahverengi lekeler ve hepsi? Hastalık derecesinde meraklı bir güzellik yazarı için rüya gibi bir teklif. Bu yüzden kendimi, New Jersey, Fairfield'deki yüksek teknoloji tıbbi araştırma tesisi Canfield Scientific'teki Advanced Anti-Aging Simulation makinesinin önünde otururken buluyorum. Simulasyonun yazılımı, British Journal of Dermatology'nin Haziran sayısında yayınlanan P&G Beauty and Science'dan Dr. Greg Hillebrand tarafından yapılan bir araştırma sonuçlarını dikkate alınarak yazılmış.Los Angeles'ta bir alışveriş merkezinde seçilen 122 kadının uzun süreli yüz kırışıklıkları ve kahverengi lekelerin gelişimini izlenerek çıkarım yapılmış. Çalışma başlamadan önce , (yaşları 10 ile 70 arasında değişen) seçilmiş insanın hem gülümserken hem de rahat poz verirken, "kalıcı" kırışıklıkları ve bütün cilt sorunlarıyla fotoğrafları çekilmiş . Kısacası Hillebrand, yüz ifadeleri oluştururken yaptığımız tekrarlayan kas kasılmalarının sonunda cildimizde eski deri eldivenlerde olduğu gibi , kırışıklıklar olabileceğini kanıtladı. Haberin yüzünüzdeki gülümsemeyi silmesi nasıl bir şey,sizce?
Çenemi yaşlanma simülatörünün başlığına sabitlerken (büyük, parlak bir şekilde aydınlatılmış bir kamera ışığı düşünün), Hillebrand anti aging similasyonun nasıl çalıştığını açıklıyor: Gülümsememdeki kırışıklar, en iyi poker suratımı çektiğim bir fotoğrafla ölümsüzleşecek. . Bu daha sonra deri altı güneş hasarını gösteren kabul edemeyeceğim bir UV görüntüsünden alınan verilerle birleştirilecek ve işte sonuç olarak: Cildimin geleceği anlatılacak. Ortaya çıkan ve 40 lı yaşlarımın ortalarındayken neye benzeyebileceğimi hızla ileri saran resim, hayal ettiğim kocakarı yüzlü yıpranmışlığa ani bir dalış değil, ama yine de hiç hoş değil. Hillebrand, "Herkesin kırışıklıkları, parmak izleri kadar kendisine özgüdür" diyor. "10 ila 15 yıl içinde, bu görünümde olacaksın..." Gelecekteki gözlerimin altındaki çizgilerden oluşan bir yol haritasını işaret ediyor. "Ve buradaki benim Ve buradaki kadın." bir hıçkırık tutuyor beni. "Hey, iyi tarafından bak" diyor. "Artık yüzünün ne hale geleceğini biliyorsun."
Önceden uyarılmak, önceden silahlanmak değil midir. Öyleyse, nasıl yaşlanacağımızı tahmin edebilirsek, o zaman süreci geciktirmek, hatta geri çevirmek nasıl mümkün olabilir ? Hillebrand, ekrandaki bir düğmeyi daha genç yaşlara doğru hareket ettiriyor ve Benjamin Button gibi, yüzümün görüntüsü geriye doğru gençleşiyor, gerçek hayatta olduğundan daha da pürüzsüz ve parlak hale geliyor. “Cildinize düzgün bir şekilde bakarsanız, yönü biraz tersine çevirebilirsiniz” diyor. "O zaman yeni bir anti-aging seruma ; Secretumac Gençlik Serumu kullanmaya başlayacaksınız ve bu sizi farklı bir zaman çizgisine sokacaktır,simülasyonda olduğu kadar hızlı ve etkili."
Kişinin kırışık kaderini değiştirmeye yönelik ilk adım, en temel adımdır: nemlendirici kullanmak. Hillebrand'ın çalışması, kuru cilde sahip olmanın çizgilerin oluşma oranını iki katından fazla artırdığını gösteriyor. Bu, kuru cilde sahip 28 yaşındaki bir kişinin 36 yaşına geldiğinde kırışıklıklarında yüzde 52'lik bir artış olacağı anlamına gelirken, aynı yaşta iyi nemlendirilmiş bir dermise sahip bir kadın sadece yüzde 22'lik bir artış gösteriyor. Hillebrand'ın çalışmasındaki en hızlı kırışıklar aynı zamanda en açık tene sahip olanlardı -birkaç Afrikalı-Amerikalı kadın sekiz yıl boyunca hiçbir değişiklik göstermedi- bu yüzden kuru cilde sahip olanlarımız, frene basmak istiyorsak güneş kremi ve nemlendirici kullanmaya ekstra özen göstermelidir. kollajen yıkımı ile ilgili araştırma sonucu ,doğru anti aging serumla yaşlılık lekelerini önlenmekte. Kırışıklık gelişme hızında rol oynayan üçüncü faktör cilt pH'ıydı: Daha alkalin bir stratum corneum (bu epidermisin en dış tabakasıdır) olan kadınlar, cildi daha asidik olanlara göre daha ileri yaşlanma belirtileri gösteriyor. Hillebrand, "Cildinizin pH'ını belirlemek için bir sürüntü testine ihtiyacınız var" diyor, "ancak cildi daha alkali hale getirebileceği için yüzde sabun kullanmaktan kaçınmak daha iyi bir fikir."
Sadece losyonların ve iksirlerin yaşlanmayla mücadele potansiyelinden memnun olmayanlar için Hillebrand'ın araştırmasının başka sonuçları da var: Anti-Aging serum kullanımı önleyici olabilir. Oldukça basit, eğer kas kasılmaları tarafından oluşturulan fay hatları boyunca kırışıklıklar oluşursa, bu kaslar hareket edemiyorsa ortaya çıkma olasılıkları daha düşüktür. Ayrıca, Hillebrand'a göre, "tekrarlanan mekanik stresin azaltılması, halihazırda oluşmuş kalıcı kırışıklıkların onarılmasına bile izin verebilir.Bu da Secretumac anti-aging serumun yaşlanma karşıtı etki gösterdiğini kanıtlıyor.
Yaygın Göz Bölgesindeki Cilt Sorunlarını Çözmek İçin İpuçları İşte dermatologların duyduğu en önemli göz bölgesi endişelerinden bazıları - ve bunları ele almak için önerileri. koyu halkalar Uykusuzlukla bağlantılı olsalar da, bazen sürekli olarak gece sekiz saat giriş yapmak onlardan kurtulmaz. Fine, bunun nedeni, koyu halkaların genetik bir bileşeni olması olduğunu söylüyor. “Bunları tamamen silmek zor, ancak kafein veya K vitamini içeren ve halkaları hafifletmek için dolaşıma yardımcı olabilecek bazı güzel topikaller var” diyor. Kızarıklık ve Tahriş Fine, "Buradaki cildin ince, hassas doğası göz önüne alındığında, iyileşmesi daha uzun sürebilir" diyor. Ürünlerinizden birindeki koku, koruyucu maddeler veya doğal bitki özleri gibi bir bileşene karşı hassassanız, tahrişe neden olan ilk bölge genellikle gözlerdir veya tahriş burada daha aşırı olabilir, diyor. Bu durumda dermatoloğunuza görünün. “Hemen tedavi etmek [ve rahatsız edici ürünü belirlemek] daha iyidir; Aksi takdirde normale dönmek haftalar veya aylar alabilir” diyor.
Bunun Yanında ,Miami ve New York merkezli dermatolog Fredric Brandt, MD, "Anti-aging serumu'u erken almaya başlarsanız, bu çizgilerin çoğunun yerleşmeyecektir ancak hastaların güneş kremi, nemlendirici ve antioksidan kullanması gerektiğini söylüyor. ciltlerinin yıllar içinde ne kadar iyi durumda kalabileceğine en büyük örnek" Dişlerinizi sadece temizletemeyeceğiniz, her gün fırçalamanız gerekliliğidir"
Sonuçta, Brandt, "Yüzü daha yaşlı gösteren şey sadece kırışıklıklar ve düzensiz ton değil, hacim kaybıdır" diyor. "Yanakların ve kaşların düşmesi, göz çevresinin çukurlaşması ve çene çizgisinin sarkmasıdır. Yaşlandıkça yüzün konturu kalp şeklinden dik üçgene dönüşür, alt yüzün üst yüze göre daha dolgun hale geldiği yer. " Hollywood'un yaşlanmayan ya da yaşlanmayan yüzlerinin arkasındaki mucize işçisi Brandt, hacim kaybını bir dizi dolgu maddesiyle ele alıyor: genellikle yüzü yukarı kaldırmak ve nazolabial kıvrımları azaltmak için yanak bölgesine enjekte ederek başlıyor. "Dolguların kadınların yüzünde 15 ila 20 yıl sürdüğünü gördüm" diyor. Nitekim, Dermatolojik Cerrahi'de yayınlanan bir çalışma , hyaluronik asit dolgu maddeleri ile tek bir çoklu şırınga tedavisi gören 42 ila 59 yaş arasındaki kadınların gerçek yaşlarından ortalama 6,1 ila 7,3 yıl daha genç olarak algılandığını gösterdi.
Ancak enjeksiyonlar, Hillebrand'ın bahsettiği çekici "yeni temel çizgiyi" gerçekten belirleyebilir mi, yoksa sadece kaçınılmaz olanı uzak mı tutuyorlar? Brandt, "Hyaluronik asit dolgu maddelerinin vücudun kendi fibroblastlarını kolajen üretmek için uyardığını biliyoruz" diyor. "Bunu güneş kremi ve iyi cilt bakımı ile birleştirirseniz, yaşlanma şeklinizi değiştirebilir ve zamanla daha genç görünebilirsiniz." 27 yaşından beri Brandt'in dehasının meyvelerini toplayan 52 yaşındaki Helen* şöyle diyor: "Arkadaşlarım yirmili ve otuzlu yaşlarımdayken dolgu yaptırmak için deli olduğumu düşündüler, ama şimdi Muhtemelen yıllardır bakıma devam ettiğim için hiç yapmadığım satırlar alıyorlar." Yılda iki kez Botox ve Restylane enjeksiyonları rejimine inanıyor (" Brandt tarafından reçete edilen protokol (kahverengi lekeleri soldurmak için topikal Tri-Luma tedavisi, gözlerinin altındaki boşlukları doldurmak ve her beş ayda bir yanaklarını dolgunlaştırmak için Restylane) yaşlanma eğrisini değiştirdi. "10 yıl öncesine göre daha genç göründüğümü kesin olarak söyleyemem" diyor, "ama kesinlikle Brandt tarafından reçete edilen protokol (kahverengi lekeleri soldurmak için topikal Tri-Luma tedavisi, gözlerinin altındaki boşlukları doldurmak ve her beş ayda bir yanaklarını dolgunlaştırmak için Restylane) yaşlanma eğrisini değiştirdi. "10 yıl öncesine göre daha genç göründüğümü kesin olarak söyleyemem" diyor, "ama kesinlikledaha iyi ." Kendi zaman çizgime gelince? Gelişmiş Yaşlanma Simülasyonu fotoğrafıma kıyametin habercisi olarak değil, cildime nasıl davrandığım konusunda uyanık olmam gerektiğini sürekli hatırlatmak için bağlıyım. Ne zaman nemlendirici sürsem ve ortaya çıkan çizgilere bir dolgu daha eklesem kesinlikle aynada kendime bir gülümseme parlatacağım ve bu öngörülen yaşlılık lekeleri arkalarını kollasa iyi olur. Ama aynı zamanda, araştırmacıların kaz ayaklı insanların çizgileri olmayanlara göre daha mutlu olarak algılandığını buldukları 2008 Yale Tıp Fakültesi araştırmasının sonuçlarını da rahatlatıyorum. Elbette, ortalıkta stokça ifadesiz ve kırışıksız dolaşmaya çalışmak cezbedicidir, ancak hayatınızı gülümseyerek geçirdiyseniz, belki de yüzünüzün her yerinde yazılı olduğu gerçeği aslında o kadar da kötü bir şey değildir.
Jennifer Aniston, Elle Macpherson ve Jennifer Lopez gibi gerçek dünya Dorian Grays, evrensel olarak gurur verici uzun katmanlardan daha fazlasını paylaşıyor - hepsinin parlak şampanya saç rengi versiyonları var. Sade, koyu tonlar ince çizgileri ve güneş lekelerini açık tonlardan daha fazla vurgularken, sarı saç rengi ne kadar sanatsal olursa olsun esmer kadar ışığı yansıtmaz. Çözüm? Sarışın değil, kahverengi değil, ama ikisinin mükemmel dengesi. Neredeyse herkesi "sarışın" yapmak için İngiliz kuaför Charles Worthington, ünlü müşterilerine, parlaklığı ve hacmi en üst düzeye çıkarmak ve aynı zamanda cilde sıcaklığı yansıtmak için tasarlanmış düşük ışık ve vurguların hassas bir karışımı olan "saç bronzluğu" verir. Saç kesiminiz de size zaman kazandırabilir. Zooey Deschanel'in cilveli uzun katmanlarını düzelten New Yorklu kuaför Michelle Fiona, "fazla yapılandırılmış" stillerden kaçının. Fiona, "Genç saçın yumuşak hareketi vardır" diyor. "Aşırı tarza sahip her şey 'yaşlı kadın saçı' diye bağırır. "
Daha geniş bir parça veya daha ince bir at kuyruğu fark ederseniz, kontrol için doğrudan derminize gidin. New York City merkezli Francesca Fusco, MD, stresli olanı "saç dökülmesini kontrol etmek ve durdurmak için altın standart" olduğunu söylediği Rogaine'e koyuyor. Aktif bileşeni olan minoksidil, küçülmüş saç köklerini büyütür; folikül ne kadar büyükse, büyüme döngüsü o kadar uzun ve saç teli kalınlaşır. Miami merkezli dermatolog Heather Woolery-Lloyd, MD, Latisse'i kullandıktan sonra hastalarının yaşadığı mega uzun kirpik büyümesiyle uçup gitti, seyrek kaşların ve şakakların büyümesini başlatmak için etiket dışı reçete ediyor. Daha geniş alanlar için derminizden Latisse'i daha ucuz minoksidil ile kokteyl yapma hakkında bilgi isteyin - Woolery-Lloyd'a göre kombinasyon, Rogaine'in tek başına yapacağından daha fazla iplik üretecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve ne zaman kullanmaya başlamalısınız?

Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve  ne zaman kullanmaya başlamalısınız? Yaşlanma karşıtı serumlar, aktif yaşlanma karşıtı bileşenleri daha etkili bir şekilde sunmak için cildinize daha derine nüfuz eden hafif nemlendiriciler görevi görür.  Oldukça güçlüdürler ve cildinize en güçlü sonuçları vermek için nemlendiricinizle birlikte özellikle iyi çalışırlar.  Ama onları nasıl kullanıyorsun?Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve  ne zaman kullanmaya başlamalısınız  sorusunun cevabı bu yazımızda .   ANTI AGING SERUM NASIL KULLANILIR Cilt serumları maksimum fayda sağlamak için günde iki kez (sabah ve gece bir kez) uygulanmalıdır.  Cildinizi temizleyerek ve tonlayarak cilt bakımı rutininize başlamak isteyeceksiniz.  Ardından, seçtiğiniz serumu uygulayacak ve bir nemlendirici ile takip edeceksiniz. Anahtar, cilt bakımı rutininizden en iyi şekilde yararlanmak ve daha genç görünen bir cilde sahip olmak için yaşlanmayı geciktirici bileşenler içeren bir serum bulmaktır.  Yaşla

Uzmanlara göre en iyi yaşlanma karşıtı serumlar ve daha fazlası En iyi dermatoloji uzmanları, favori gençlik koruyucu serumları, kırışıklık önleyici serumlar, göz çevresi kırışıklıklar için serumlar ve daha fazlasını paylaşıyor.

Zamanı ne kadar geriye almak istesek de yıllar beraberinde alın kırışıklıkları, göz çevresinde kaz ayakları ve koyu lekeler gibi yaşlanma belirtilerini getirir . İyi haber şu ki, cilt bakımı dünyasındaki gelişmeler, yalnızca yüzünüzdeki yaşlanma belirtilerini yavaşlatmakla kalmayıp, mevcut olanların görünümünü de en aza indirme yeteneğine sahip birçok ürün olduğu anlamına geliyor. Ve sıcak hava her zamankinden daha da yaklaştıkça, cilt bakım ürünlerinizin stokunu almak için iyi bir zaman olabilir. Bella Skin Enstitüsü'nün sahibi dermatolog Anna Guanche , "Yaşlanma karşıtı ürünler, kolajen üretimini uyararak, DNA'ya zarar veren oksitleyici ajanlarla savaşarak ve optimal protein işleyişiyle sonuçlanan cilt peptit üretimini teşvik ederek yaşlanma sürecini yavaşlatabilir" diye açıklıyor . Calabasas, California'da. Kuzey Carolina'daki Chapel Hill'deki Dermatoloji ve Lazer Merkezi'nde dermatolog olan Chris G. Adigun, yaşlanmayı önlemenin veya sürecini

Fotoğraflarla Dr.Kozmetik

Cilt lekeleri yok eden serumlar cildinizdeki etkileri

Cilt lekeleri yok eden serumlar cildinizdeki etkileri​ni ve lekelerle pigmentasyonun farkını bu yazıda inceliyorum. En İYİ lEKE SERUM U OLARAK sECRETUMAC lEKE SERUMUNU öneriyorum. cilt kusurları kendinize olan güveninizi zedeler ve bir kusur gördüğünüzde titreyen yalnız değilsiniz. Çoğumuz, ten rengi veya kusurlar olsun, cilt değişiklikleri yaşamışızdır. Bu değişikliklerin ve çıkıntıların getirdiği şey, benlik saygınıza, özgüveninize bir darbedir ve sizi sosyal olarak garip ve bilinçli yapabilir. Bu yüzden en yaygın cilt endişelerinden ikisine bakıyoruz; pigmentasyon ve lekeler . Cildin hareket etmesine oldukça aşinayız, ancak lekelere, koyu lekelere, sivilcelere, kızarıklıklara vb. aşina değiliz. Bunu söyledikten sonra, tüm bunlar tarafından çıkmaza girilemez. Bu cilt koşullarını nasıl tedavi ettiğiniz, cildinizi yapabilir veya kırabilir. Lekeler ve pigmentli noktalar arasındaki farkı anlayarak başlayalım. Pigmentasyonu ve koyu lekeleri anlayın Melanin, melanositler (cilt hücre

Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli

Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli Serumunuzun daha çok çalışmasına yardımcı olmak için bu ipuçlarını izleyin Serumlar , günlük nemlendiricilerin yapamayacağı şekilde cilde nüfuz etmek için tasarlanmış turbo şarjlı bileşenlerle doludur ve fiyat etiketleri genellikle bu gerçeği yansıtır (eminim fark etmişsinizdir). Bazı insanlar için bu uber ürünler kesinlikle yatırıma değer: ince çizgileri yumuşatmak, sıkılığı artırmak, hücre dönüşümünü hızlandırmak, parlaklığı artırmak ve renk bozulmalarını düzeltmek gibi bir dizi fayda sağlarlar. Bununla birlikte, yakalama, onları yanlış kullanırsanız iyi çalışmayacaklarıdır. Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli ipucunu izleyin. 1. İyice Temizleyin Cilt serumlarındaki aktif maddeler kire ve ölü cilde yapışacaktır, bu nedenle maksimum emilim için uygulamadan önce yüzünüzü düzgün bir şekilde yıkadığınızdan emin olun. Ilık su kullanın - sıcak su cildinizin terlemesine neden olarak emilimini engeller ve soğuk su göze

C Vitamini Serumları Hassas Cilde zarar verebilir mi?

C vitamininin cilde faydaları olduğu gibi zararları da var mı ? C vitaminin cilde faydaları çoktur - antioksidan, bir bardak taze sıkılmış portakal suyunu içtikten sonra hissettiğiniz parıltıya benzer şekilde hiperpigmentasyonu hafifletebilir, ince çizgileri azaltabilir ve genel parlaklığı artırabilir. Bununla birlikte, harika cilt bakım malzemeleri büyük sorumluluk getirir ve sadece bazı C vitamini formüllerinin diğerlerinden nasıl daha az etkili olabileceğinden bahsetmiyoruz . Hassas, reaktif cilde sahip olanlar için, belirli C vitamini formları şok edici derecede tahriş edici olabilir ve kuruluğa, soyulmaya ve kızarıklığa neden olabilir. Ancak bunu okuduktan hemen sonra C vitamini serumlarınızı veya nemlendiricilerinizi çöpe atmamalısınız. Klur'un kurucusu Lesley Thornton'a göre , her şey cilt bakımı rutininiz sırasında yüzünüzde meydana gelen bilime bağlı. BAZI C VİTAMİNİ SERUMLARI NEDEN TAHRİŞ EDİCİDİR? “Burada çok fazla kimya var; formülün pH'ı, cildin pH'

Yaşlanmanın Belirtileri Ve Genç Kalmak İçin Yapmanız Gerekenler

Yaşlandınız mı ,sakın merak etmeyin . Yaşlılığın çözümünü bu yazımızda bulacaksınız.Hangi ürünleri kullanarak yaşlılık kırışıklarından kurtulabileceğiniz de yazacağım.Yaşlanmanın Belirtileri Ve Genç Kalmak İçin Yapmanız Gerekenleri bu yazımda derledim. Yaşlılığın nedenleri Kırışıklıklar, faktörlerin bir kombinasyonundan kaynaklanır - bazılarını kontrol edebilirsiniz, bazılarını ise kontrol edemezsiniz: Yaş. Yaşlandıkça, cildiniz doğal olarak daha az elastik ve daha kırılgan hale gelir. Azalan doğal yağ üretimi cildinizi kurutur ve daha kırışık görünmesini sağlar. Cildinizin daha derin katmanlarındaki yağlar azalır. Bu, gevşek, sarkık bir cilde ve daha belirgin çizgilere ve yarıklara neden olur. Ultraviyole (UV) ışığa maruz kalma. Doğal yaşlanma sürecini hızlandıran ultraviyole radyasyon, erken kırışmanın başlıca nedenidir. UV ışığına maruz kalmak cildinizin bağ dokusunu, yani cildin daha derin tabakasında (dermis) bulunan kolajen ve elastin liflerini parçalar. Destekleyici ba

En Etkili Serumlar Ne İşe Yararlar ? Hangi Serum Hangi Yaşlarda Kullanılmalıdır ?

Serumlar,farklı içeriklerin biraraya getirildiği konsantre ürünlerdir. Derinin altına yani dermal tabakaya kadar inerler. Bu yüzden fazlaca etkilidirler. Cildin ihtiyacı olan etken maddeleri cilde verirler. Cildinizin sorununa gore bir serum kullanırsanız hızlı sonuç alırsınız.    Cildin yapısındaki soruna nazaran serumlar çeşit çeşitttir. Kuruluk, nemsizlik, okayırışıklar, lekeler, esneklik kaybı, sivilcelenme gibi her sorun için değişik serum vardır. Serumlar, cildin yeniden sağlıokay kazanmasına, ışıl ışıl ve berrak bir doku kazanmasına yardım ederler.    Serumlar tam olarak ne işe Yarıyorlar ?   Serumlar değişik minareller, vitaminler ve hücre yenileyici içeriklere haizdir. Stres, bitkinlik, güneş, yaşlanma şeklinde sebeplerle hırpalanan cildi içeriden takviye ederek daha sağlıklı görünmesine yardım eder. Çünkü cildin dermal tabakasına kadar inerler.  Serum kullandığınız sürece hücreler lüzumlu takviyeyi aldığından cildiniz eskisine göre daha sağlıklı olur, daha az okırışır, daha a