Ana içeriğe atla

Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve ne zaman kullanmaya başlamalısınız?



Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve  ne zaman kullanmaya başlamalısınız? Yaşlanma karşıtı serumlar, aktif yaşlanma karşıtı bileşenleri daha etkili bir şekilde sunmak için cildinize daha derine nüfuz eden hafif nemlendiriciler görevi görür. Oldukça güçlüdürler ve cildinize en güçlü sonuçları vermek için nemlendiricinizle birlikte özellikle iyi çalışırlar. Ama onları nasıl kullanıyorsun?Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları ve  ne zaman kullanmaya başlamalısınız sorusunun cevabı bu yazımızda .

 ANTI AGING SERUM NASIL KULLANILIR

Cilt serumları maksimum fayda sağlamak için günde iki kez (sabah ve gece bir kez) uygulanmalıdır. Cildinizi temizleyerek ve tonlayarak cilt bakımı rutininize başlamak isteyeceksiniz. Ardından, seçtiğiniz serumu uygulayacak ve bir nemlendirici ile takip edeceksiniz.


Anahtar, cilt bakımı rutininizden en iyi şekilde yararlanmak ve daha genç görünen bir cilde sahip olmak için yaşlanmayı geciktirici bileşenler içeren bir serum bulmaktır. Yaşlanma karşıtı bir seruma mı ihtiyacınız var? Eğer öyleyse, şanslısınız çünkü harika seçeneklerimiz var!

Hangi yaşlanma karşıtı ürünler en iyi sonucu verir ve bunları ne zaman kullanmaya başlamalısınız?

Bitki özleri ve şifalı bitkiler gibi doğal içerikler binlerce yıldır cilt bakım yöntemi olarak kullanılmaktadır.

polifenoller

Polifenoller , insanların bitki yiyerek ve takviye alarak elde ettikleri bir bileşiktir. Polifenoller, anti-inflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir ve ayrıca cildi UV ışığından korumaya yardımcı olabilir.

A2021 incelemesiGüvenilir Kaynakpolifenoller ve cilt yaşlanması, cilt yaşlanmasının belirtilerini durdurmaya veya tersine çevirmeye yardımcı olabilecek polifenol bakımından zengin birkaç gıda önerdi:

Bazı cilt bakım ürünleri halihazırda polifenol bakımından zengin bileşenler içerirken, yaşlanmanın cilt üzerindeki etkilerini durdurmak veya tersine çevirmek isteyen kişiler bu gıdalardan daha fazlasını günlük diyetlerine dahil etmek isteyebilirler.

Aloe Vera

Aloe vera geleneksel olarak yara iyileşmesine yardımcı olmak için doğal bir ilaç olarak kullanılır. Bununla birlikte, araştırmalar aynı zamanda etkili bir yaşlanma karşıtı bileşen bulmuştur.

A2015 çalışmasıGüvenilir KaynakKuru ciltli 58 Japon kadın tarafından oral olarak alınan aloe veranın etkilerine baktı. Kollajen ve hyaluronik asit üretimini artırdığını ve deneklerde ortalama kırışıklık derinliğini azalttığını buldu.

Diğer araştırmalar bunu destekledi,2021 incelemesiGüvenilir KaynakAloe veradaki polifenollerin cildin kırışıklıklarını ve elastikiyetini önemli ölçüde iyileştirebildiğine dikkat çekerek.

Yasemin pirinç özü

24 gönüllünün 2016 yılında yaptığı bir araştırma , Yasemin pirinci özü içeren cilt bakım ürünlerini test etti. Araştırmacılar, cildin sıkılaşmasına yardımcı olduğunu ve daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm verdiğini buldu. Ayrıca ciltteki koyu lekelerin hafifletilmesine ve kırışıklıkların önlenmesine yardımcı oldu. Cilt bakımına bitki temelli bir yaklaşım benimsemek isteyen kişiler, yasemin pirinci özü içeren ürünleri denemek isteyebilirler.

Arı ürünleri

Bal, propolis , arı sütü, arı poleni ve hatta arı zehiri gibi arı ürünleri cilde faydalı özelliklere sahiptir.

2020 incelemesiGüvenilir KaynakArı ürünlerinin dermatoloji ve cilt bakımında kullanımıyla ilgili araştırmalarda, propolisin kırışıklıkları giderdiği bilinirken, arı zehirinin zararlı UV ışınlarına maruz kalan cilde fayda sağlayabileceği bulundu. Arı sütü ayrıca nemlendirici ve yaşlanma karşıtı özellikleriyle de bilinir.

Aşağıdaki liste yalnızca bir kılavuzdur. İnsanlar, aşağıdaki aktif bileşenlerden herhangi birini kullanarak yeni bir cilt bakımı rutinine başlamadan önce bir dermatoloğa danışmak isteyebilirler.

Anti AGİNG SERUM kULLANINCA 

ANTİ AGİNG SERUMUN FAYDALARI

Retinol, C vitamini ve hyaluronik asit gibi cilt bakım bileşenleri, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir ve ciltte kolajen ve elastin üretimini teşvik edebilir.

20'li yaşlarındaki insanlar bu yaşlanma karşıtı ürünleri cilt bakım rutinlerinde kullanmaya başlayabilir, ancak 40'lı ve 50'li yaşlardaki insanlar en etkili sonuçları fark edebilir.

Herkes cildini korumak için her gün en az 30 SPF'lik bir nemlendirici ve güneş kremi kullanmalıdır. Cildinin görünümüyle ilgili endişeleri olan kişiler, daha fazla tavsiye ve tedavi için bir dermatoloğa danışmalıdır.

Yaşlanma karşıtı cilt serumlarının faydaları

Yaşlanma karşıtı serumlar cilt bakımında altın standarttır - çünkü işe yararlar!

Hiçbir losyonun gidemediği yere git

Cilt serumları, hayati aktif bileşenlerle dolu çok hafif, yüksek konsantrasyonlu sıvılardır. Losyonların ve kremlerin gidemediği yerlere gitmek için tasarlanmış hızlı emilen, küçük moleküllerden oluşurlar. Küçük moleküller, zengin antioksidanlar, kolajen güçlendiriciler ve genellikle reçetesiz ürünlerde bulamayacağınız daha fazlasını sağlamak için cildinizin derinliklerine nüfuz eder.




Cildiniz için beslenme

Araştırmalar , besin takviyelerinin aslında cilt yaşlanmasını geciktirebileceğini gösteriyor. Birçok yaşlanma karşıtı cilt serumunda aktif olan iki ana yaşlanma karşıtı bileşen grubu vardır:

1. Vitaminler, polifenoller ve flavonoidler gibi antioksidanlar , cilt dokularınızdaki serbest radikal konsantrasyonunu azaltarak kolajen bozulmasını azaltır.

2. Retinoller, peptitler ve büyüme faktörleri gibi hücre düzenleyicileri , kolajen metabolizması üzerinde doğrudan etkilere sahiptir ve kolajen üretimini etkiler.

Cilt serumları ve losyonlar veya kremler

Hem serumlar hem de kremler cildinizi nemlendirmeye çalışırken, daha kalın, daha ağır kremler ve losyonlar cildinizde bir bariyer oluşturabilir. Bu bariyer nemi hapsetmek için harika olsa da, suyun buharlaşmasını ve cilt yüzeyine emilmesini de önleyebilir. Aksine, çoğu serum su bazlıdır, yağsız, ağırlıksız bir his verir ve daha az kayganlaştırıcı veya koyulaştırıcı içerik içerir. Mevcut nemi hapsetmek ve ek nemi dışarıda tutmak yerine zengin besinler sağlamak için cilde nüfuz edecek şekilde tasarlanmıştır.

Olgun veya kuru ciltler için losyon veya kremi serumla değiştirmek yerine cilt rejiminize serum ekleyebilirsiniz. En iyi sonuç için serumu nemlendiriciden önce uygulayabilirsiniz, böylece cildinize nüfuz etmesi engellenmez. Aşağıdaki önerilen adımlara bakın.



Cilt serumlarının faydaları

Tonerler, temizleyiciler, serumlar - doğru sıra nedir?

Cildinizin daha genç ve sağlıklı görünmesini ve hissetmesini sağlamak için belirli ürünleri araştırmak ve satın almak için zaman ve para harcadınız. Ama şimdi ne? Doğru uygulama sırası her şeyi değiştirebilir.

Adım 1: Temizleyici - Kir ve fazla yağları gidermek için yüzünüzü temizleyin. Günlük kir, kirlilik, losyonlar, makyaj malzemeleri veya diğer ürünler maksimum emilimi engelleyecektir.

Adım 2: Toner - Toner rejiminizin bir parçasıysa, cildinizin pH'ını dengelemek için onu uygulayın ve serumlarınız için hazırlayın. Toner ayrıca, temizledikten sonra bile geride kalan fazla yağı veya inatçı kirleri giderir.

Adım 3: Serum - Temiz parmak uçlarınıza 2-3 damla serum koyun. Kuru cilde göre birkaç kat daha fazla geçirgen olduğu için nemli, nemli cilde uygulayın. İyice nüfuz etmesi ve emilmesi için cilde nazikçe masaj yapın. Serumun tamamen emilmesi için 5 dakika bekleyin.

Adım 4: Nemlendirici - Her şeyi kilitlemek için güneş korumalı günlük bir nemlendirici ile cilt bakım rejiminizi tamamlayın.

Adım 5: Keyfini çıkarın! Her gün tekrarlayın ve doğal, sağlıklı bir cilt rejiminin faydalarından yararlanın.

Profesyonel ipuçları

Her sabah, cildimizi güneşin zararlı UV ışınlarından korumak ve biraz yoğun nem elde etmek için C vitamini serumu ve Hyaluronik Asit serumunun her birinden birkaç damla kullanmayı severiz. C vitamini serumumuz, güneş koruması ve daha yüksek bir anti-oksidatif etki sağlamak için C ve E vitaminlerini ferulik asit ile birleştirir. Hyaluronik Asit, ağırlığının 1.000 katı su tutar ve cildinize nemi çeker. Daha sonra bunu bitki bazlı yağlarla nemlendirici bir güneş kremi ile takip ediyoruz.

Geceleri birkaç damla Retinol (Vitamin A) serumu ve ardından yüz yağı kullanırız, böylece biz uyurken cilt hücrelerimiz yenilenir ve derinlemesine nemlenir.

Önemli Not: Sadece retinol için , hassas cildiniz varsa, emilimi yavaşlatmak ve tahriş riskini azaltmak için tamamen kuru cilde uygulayın.


Cilt bakım rutininde önce serum mu yoksa nemlendirici mi kullanılmalı?



Genellikle nemlendiriciden önce serum uygulamak daha iyidir. Bu birkaç nedenden dolayı doğrudur.

Birincisi, birçok serumun ince sıvılar veya su bazlı formüllere sahip jeller olmasıdır. Bu, yağ içermedikleri ve hafif ürünler oldukları anlamına gelir.

Buna karşılık, birçok nemlendirici yağ içerir ve serumlardan daha kalındır.

Yağ suyu ittiğinden, su bazlı bir serumdan önce yağ bazlı bir nemlendirici uygulamak cildin serumdaki bileşenleri emmesini engelleyebilir.

Diğer bir neden de, serumların tipik olarak nemlendiricilerden daha küçük moleküler yapılara sahip olmasıdır. Bu, bileşenleri cildin daha derinlerine iletmelerini sağlar. Bir serum şunları hedefleyebilir:

  • görünür yaşlanma belirtilerini azaltmak
  • güneş hasarını azaltmak
  • akne veya tıkanmış gözenekleri tedavi edin
  • kızarıklık veya tahrişi hafifletmek
  • kuru, pul pul olan cildi yatıştırır
  • hiperpigmentasyonu azaltmak

Serum uygulamak, diğer ürünlerden önce aktif bileşenlerin cilt ile maksimum temasını sağlar.

Maksimum etkinlik için farklı cilt bakım ürünlerini ne zaman uygulayacağınıza karar vermek zor olabilir. Neyse ki, bir kişinin cilt tipine veya kullandığı ürünlere bakılmaksızın doğru sıralama benzer olma eğilimindedir.

Örneğin, sabah için temel bir rutin şunları içerebilir :

  • nazik bir temizleyici
  • nemlendirici
  • güneş kremi

Akşam için temel bir rutin, temizleyici veya makyaj temizleyici ve ardından nemlendirici içerebilir.

Bazı insanlar yüz yağları kullanır. Bunlar, aynı zamanda nemi hapsettikleri için nemlendiricilere bir alternatif olabilir . Parlak bir yüzey bırakabildikleri için yüz yağları yatmadan önce kullanım için daha uygun olabilir.

Rutinlerine serum eklemek isteyenler, cildi temizledikten sonra ve nemlendirmeden önce uygulayabilirler. Bu, ürüne bağlı olarak sabah veya akşam olabilir.

En iyi serum, kişinin cilt bakımına yönelik hedeflerine bağlıdır. Bir seçim yapmadan önce, bir ürünün aktif bileşenlerini araştırmak önemlidir.

Yaşlanma Karşıtı Ürünleri Kaç Yaşında Kullanmaya Başlamalıyım?

Kendine bakmaya başlamak için asla erken olmadığını söylüyorlar ve kesinlikle haklılar. Doğru cilt bakımı rutinine ve sağlıklı alışkanlıklara sahip olmak, genç görünümünüzü olgunluğa kadar korumanın harika bir yoludur. Yine de, bu cilt bakımı rutini hangi noktada kırışıklık kremleri, kolajen merhemleri ve hyaluronik asit aşıları gibi yaşlanma karşıtı ürünleri içermeli? Zamanın ellerini geri çevirmeye ne zaman hazır olacaksın? Hadi bulalım.

Yaşlanma Karşıtı Cilt Hakkında Bilmeniz Gerekenler

YAŞLANMA SÜRECINI ANLAMAK

Ne zaman başlayacağımızı bilmek için önce yaşlanma sürecini anlamamız gerekir. Gençken, vücudumuz dolgun, zinde ve aktif kalmak için ihtiyacımız olan her şeyle dolu. Ama yaşlandıkça, bizi genç gösteren şeyler solmaya başlar. Hepimiz genç bir görünüme sahip olmakla doğrudan ilişkili olan üç protein bolluğu ile doğarız: kollajen, elastin ve hyaluronik asit.

Kolajen, genç bir cilde atfettiğimiz dolgunluktan sorumludur. Elastin, gençken gördüğümüz esnekliği sağlar ve bu da kırışıklıklara sahip olmamızı engeller. Hyaluronik asit cildimize nem vererek kuru ve çatlamış görünmesini engeller. Yaşlandıkça, daha az kolajen, elastin ve hyaluronik asitimiz olur, böylece yaşlı bir cilt görünümü yaratırız.

Bu nedenle bilim adamları, gençliğimizin bu kayıp mücevherlerini değiştirmeye yardımcı olacak mükemmel serumu yaratmak için çok çalışıyorlar.

YAŞLANMA KARŞITI ÜRÜNLERI NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMALI?


Çoğu insan, ellili yaşlarına geldiklerinde, kırışıklıkların, sarkık cildin vb. daha kalıcı görünmeye başladığı sıralarda, yaşlanma karşıtı ürünleri kullanmaya başlamayı düşünür. Gerçekte, bu ürünleri 20'li yaşlarınızdan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz ve başlamalısınız. Bu ürünlerin en verimli olacağı dönemdir. Çılgınca geliyor mu?

Bunu düşün. Bir şeyi önlemek, onu iyileştirmekten her zaman daha iyi değil midir? Tabiki öyle! Önleme basitçe bir şeyin olmasını durdururken, tedavi zaten yapılmış olan hasarı geri almaya çalışıyor. Yaşlanma karşıtı durum böyledir. Cildinizin yaşlanma belirtileri göstermesini önleyebilirseniz, sadece yaşlılıklarınızda genç görünümünüzü korumakla kalmaz, aynı zamanda kırışıklıklar ve sarkmalar ortaya çıkarsa, cildiniz tedaviye daha iyi yanıt verir.

Yaşlanma karşıtı ürünleri 20'li yaşlarınızda kullanmaya başlarsanız, aslında cildinizi nasıl davranması gerektiğini eğitiyorsunuz. Günlük hyaluronik asit kremi uygulaması cildinizi nemli kalması için eğitecek ve retinol kremleri kullandığınızda cildiniz günlük vitamin dozunda gelişecektir.

Sonuç olarak, ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olursunuz.

Her Yaşta kullanılabilecek Doğal ANTİ AGİNG Serumları kullanmanızı tavsiye ederiz.Secretumac Komplex Gençlik serumu anti aging ürünler arasında her yaşta kullanılabilecek doğal serumlardandır.



DIKKATE ALINMASI GEREKEN DIĞER YAŞLANMA KARŞITI TEDAVILER

Yaşlanma karşıtı ürünlere 20'li yaşlarınızda başlamak, olgunluk çağınızda genç bir cilde kavuşmanıza yardımcı olacak tek şey değildir. Önleyici tedbirler olarak da hizmet edebilecek birkaç kozmetik dermatoloji prosedürü vardır. Örneğin kimyasal peeling , yüzünüzü taze ve yeni tutmanın harika bir yoludur. Botoks bile , kaslarınızı gevşetmek ve kırışıklıklara yol açacak cilt kırışmasını durdurmak için eğitmek için önleyici olarak kullanılabilir.

Yaşlandıkça, cildimiz kendini nemlendirme, besleme ve koruma konusunda o kadar iyi değildir. Cilt hücre yenilenmesi yavaşlama eğilimindedir, bu da cildimizin sıkılığını kaybedebileceği ve yaşlanmanın ilk belirtilerinin ortaya çıkabileceği anlamına gelir. Yaşlanma sürecini durduramasak da yirmili yaşlarda doğru ürünleri uygulamak ince çizgilerin, kırışıklıkların ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir.

20'li Yaşlarınızda Cilt Bakımı

İyi cilt bakımı yirmili yaşlarınızda en büyük önceliğiniz olmasa da, bu yaşta cildinizdeki kolajen bütünlüğünü kaybetmeye başlarsınız ve bu da sıkılığını etkileyebilir. Cildinizin şimdi harika görünmesi, rutininizdeki temel adımları atlamanız gerektiği anlamına gelmez. Cildinizi nemli ve nemli tutmak, bariyer işlevini korumasına ve sağlıklı görünmesine yardımcı olmanın anahtarıdır.

30'lu Yaşlarınızda Cilt Bakımı

Bu on yıl cildinizin sağlığı için çok önemli olabilir. Akşamdan kalmalardan kurtulmanın daha zor olabileceği gibi, UV ışınları ve kirlilik gibi çevresel saldırganlar da cildinizin görünümüne zarar verebilir. Cilt hücre dönüşümünüz etkilenebilir, bu da ölü hücrelerin yüzeyde birikebileceği ve cildinizin donuk ve yorgun görünmesine neden olabileceği anlamına gelebilir. Cildinizdeki hyaluronik asit seviyeleri, özellikle epidermis tabakasında (cildin dış tabakası) doğal olarak azalır, bu da cildinizin iyi bir hidrasyon seviyesini koruma konusundaki doğal yeteneğini kaybettiği anlamına gelir.

40'lı Yaşlarınızda Cilt Bakımı

Hücreleriniz, dış saldırganların neden olduğu hasarlardan da kurtulamadığından, kırışıklıklar kalıcı olarak yerleştiğinde. Vücudunuzun elastin ve kolajen üretimi yavaşladı, bu nedenle cildinizin kolajen üretiminin artırılması gerekiyor. Cilt ayrıca kırklı yaşlarda daha az nemli olma eğilimindedir ve cilt tipinize bağlı olarak bu, cildinizi güçlü ve parlak tutmak için aktif maddeler içeren daha fazla nemlendirici kremleri günlük rutininize dahil etmek için iyi bir zaman olabilir.

50'li Yaşlarınızda Cilt Bakımı +

Otuzlu ve kırklı yaşların genç cildi, yaşlandıkça daha ince, daha kuru ve daha az gergin hale gelebilir. Yüz, boyun ve dekolte bölgenizdeki çizgiler derinleşmekle kalmaz, cildiniz hacim kaybedebilir. Menopoz, cildiniz önemli miktarda kolajen ve nem kaybedeceği için parlayan ciltler üzerinde de ciddi bir etkiye sahip olabilir. Nemlendirici serumlar, gündüz kremleri ve gece kremleri uygulamak, bir dizi yaşlanma belirtisinin hedeflenmesine yardımcı olabilir.

Peki, Kırışıklık Karşıtı Kremleri Kullanmaya Başlamak İçin En İyi Zaman Ne Zaman?

Kısacası, şimdi. İyi bir cilt bakımına ulaşmak için asla geç değildir. Göz çevrenizdeki hassas bölge genellikle yaşlanma belirtilerini ilk gösteren bölge olduğundan, sizin için en iyi kırışık önleyici göz kremini bulursanız pişman olmayacaksınız. Koyu halkaların ve şişkinliğin görünümünü azaltmak için nemlendirici hyaluronik asit içeren serumları arayın.

Ancak en iyi yaşlanma karşıtı kremi ve en iyi yaşlanma karşıtı serumu SPF uygulamazsanız, güneşin cilde verebileceği zararlardan dolayı uygulamanın bir anlamı yoktur. Neyse ki, şimdi geniş spektrumlu SPF 30 ve SPF 50 koruması sunan nemlendiriciler ve hatta dudak bakımları ile size uygun doğru SPF'yi bulabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Uzmanlara göre en iyi yaşlanma karşıtı serumlar ve daha fazlası En iyi dermatoloji uzmanları, favori gençlik koruyucu serumları, kırışıklık önleyici serumlar, göz çevresi kırışıklıklar için serumlar ve daha fazlasını paylaşıyor.

Zamanı ne kadar geriye almak istesek de yıllar beraberinde alın kırışıklıkları, göz çevresinde kaz ayakları ve koyu lekeler gibi yaşlanma belirtilerini getirir . İyi haber şu ki, cilt bakımı dünyasındaki gelişmeler, yalnızca yüzünüzdeki yaşlanma belirtilerini yavaşlatmakla kalmayıp, mevcut olanların görünümünü de en aza indirme yeteneğine sahip birçok ürün olduğu anlamına geliyor. Ve sıcak hava her zamankinden daha da yaklaştıkça, cilt bakım ürünlerinizin stokunu almak için iyi bir zaman olabilir. Bella Skin Enstitüsü'nün sahibi dermatolog Anna Guanche , "Yaşlanma karşıtı ürünler, kolajen üretimini uyararak, DNA'ya zarar veren oksitleyici ajanlarla savaşarak ve optimal protein işleyişiyle sonuçlanan cilt peptit üretimini teşvik ederek yaşlanma sürecini yavaşlatabilir" diye açıklıyor . Calabasas, California'da. Kuzey Carolina'daki Chapel Hill'deki Dermatoloji ve Lazer Merkezi'nde dermatolog olan Chris G. Adigun, yaşlanmayı önlemenin veya sürecini

Yaşlanma Karşıtı Cilt Sırları: Zaman Nasıl Geri Dönülür ?

Yaşlanamayan Yüzümüz Kulağa Philip K. Dick romanından fırlamış gibi gelen bir önerme: Geleceğimin bir fotoğrafını görmek ister miydim? Spesifik olarak, yaklaşık 10 yıl içinde nasıl görüneceğime dair bir anlık görüntü—kırışıklıklar, kahverengi lekeler ve hepsi? Hastalık derecesinde meraklı bir güzellik yazarı için rüya gibi bir teklif. Bu yüzden kendimi, New Jersey, Fairfield'deki yüksek teknoloji tıbbi araştırma tesisi Canfield Scientific'teki Advanced Anti-Aging Simulation makinesinin önünde otururken buluyorum. Simulasyonun yazılımı, British Journal of Dermatology'nin Haziran sayısında yayınlanan P&G Beauty and Science'dan Dr. Greg Hillebrand tarafından yapılan bir araştırma sonuçlarını dikkate alınarak yazılmış.Los Angeles'ta bir alışveriş merkezinde seçilen 122 kadının uzun süreli yüz kırışıklıkları ve kahverengi lekelerin gelişimini izlenerek çıkarım yapılmış. Çalışma başlamadan önce , (yaşları 10 ile 70 arasında değişen) seçilmiş insanın hem gülümser

Fotoğraflarla Dr.Kozmetik

Cilt lekeleri yok eden serumlar cildinizdeki etkileri

Cilt lekeleri yok eden serumlar cildinizdeki etkileri​ni ve lekelerle pigmentasyonun farkını bu yazıda inceliyorum. En İYİ lEKE SERUM U OLARAK sECRETUMAC lEKE SERUMUNU öneriyorum. cilt kusurları kendinize olan güveninizi zedeler ve bir kusur gördüğünüzde titreyen yalnız değilsiniz. Çoğumuz, ten rengi veya kusurlar olsun, cilt değişiklikleri yaşamışızdır. Bu değişikliklerin ve çıkıntıların getirdiği şey, benlik saygınıza, özgüveninize bir darbedir ve sizi sosyal olarak garip ve bilinçli yapabilir. Bu yüzden en yaygın cilt endişelerinden ikisine bakıyoruz; pigmentasyon ve lekeler . Cildin hareket etmesine oldukça aşinayız, ancak lekelere, koyu lekelere, sivilcelere, kızarıklıklara vb. aşina değiliz. Bunu söyledikten sonra, tüm bunlar tarafından çıkmaza girilemez. Bu cilt koşullarını nasıl tedavi ettiğiniz, cildinizi yapabilir veya kırabilir. Lekeler ve pigmentli noktalar arasındaki farkı anlayarak başlayalım. Pigmentasyonu ve koyu lekeleri anlayın Melanin, melanositler (cilt hücre

Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli

Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli Serumunuzun daha çok çalışmasına yardımcı olmak için bu ipuçlarını izleyin Serumlar , günlük nemlendiricilerin yapamayacağı şekilde cilde nüfuz etmek için tasarlanmış turbo şarjlı bileşenlerle doludur ve fiyat etiketleri genellikle bu gerçeği yansıtır (eminim fark etmişsinizdir). Bazı insanlar için bu uber ürünler kesinlikle yatırıma değer: ince çizgileri yumuşatmak, sıkılığı artırmak, hücre dönüşümünü hızlandırmak, parlaklığı artırmak ve renk bozulmalarını düzeltmek gibi bir dizi fayda sağlarlar. Bununla birlikte, yakalama, onları yanlış kullanırsanız iyi çalışmayacaklarıdır. Kozmetik Serumun Etkisini Arttıran 5 Kullanım Şekli ipucunu izleyin. 1. İyice Temizleyin Cilt serumlarındaki aktif maddeler kire ve ölü cilde yapışacaktır, bu nedenle maksimum emilim için uygulamadan önce yüzünüzü düzgün bir şekilde yıkadığınızdan emin olun. Ilık su kullanın - sıcak su cildinizin terlemesine neden olarak emilimini engeller ve soğuk su göze

C Vitamini Serumları Hassas Cilde zarar verebilir mi?

C vitamininin cilde faydaları olduğu gibi zararları da var mı ? C vitaminin cilde faydaları çoktur - antioksidan, bir bardak taze sıkılmış portakal suyunu içtikten sonra hissettiğiniz parıltıya benzer şekilde hiperpigmentasyonu hafifletebilir, ince çizgileri azaltabilir ve genel parlaklığı artırabilir. Bununla birlikte, harika cilt bakım malzemeleri büyük sorumluluk getirir ve sadece bazı C vitamini formüllerinin diğerlerinden nasıl daha az etkili olabileceğinden bahsetmiyoruz . Hassas, reaktif cilde sahip olanlar için, belirli C vitamini formları şok edici derecede tahriş edici olabilir ve kuruluğa, soyulmaya ve kızarıklığa neden olabilir. Ancak bunu okuduktan hemen sonra C vitamini serumlarınızı veya nemlendiricilerinizi çöpe atmamalısınız. Klur'un kurucusu Lesley Thornton'a göre , her şey cilt bakımı rutininiz sırasında yüzünüzde meydana gelen bilime bağlı. BAZI C VİTAMİNİ SERUMLARI NEDEN TAHRİŞ EDİCİDİR? “Burada çok fazla kimya var; formülün pH'ı, cildin pH'

Yaşlanmanın Belirtileri Ve Genç Kalmak İçin Yapmanız Gerekenler

Yaşlandınız mı ,sakın merak etmeyin . Yaşlılığın çözümünü bu yazımızda bulacaksınız.Hangi ürünleri kullanarak yaşlılık kırışıklarından kurtulabileceğiniz de yazacağım.Yaşlanmanın Belirtileri Ve Genç Kalmak İçin Yapmanız Gerekenleri bu yazımda derledim. Yaşlılığın nedenleri Kırışıklıklar, faktörlerin bir kombinasyonundan kaynaklanır - bazılarını kontrol edebilirsiniz, bazılarını ise kontrol edemezsiniz: Yaş. Yaşlandıkça, cildiniz doğal olarak daha az elastik ve daha kırılgan hale gelir. Azalan doğal yağ üretimi cildinizi kurutur ve daha kırışık görünmesini sağlar. Cildinizin daha derin katmanlarındaki yağlar azalır. Bu, gevşek, sarkık bir cilde ve daha belirgin çizgilere ve yarıklara neden olur. Ultraviyole (UV) ışığa maruz kalma. Doğal yaşlanma sürecini hızlandıran ultraviyole radyasyon, erken kırışmanın başlıca nedenidir. UV ışığına maruz kalmak cildinizin bağ dokusunu, yani cildin daha derin tabakasında (dermis) bulunan kolajen ve elastin liflerini parçalar. Destekleyici ba

En Etkili Serumlar Ne İşe Yararlar ? Hangi Serum Hangi Yaşlarda Kullanılmalıdır ?

Serumlar,farklı içeriklerin biraraya getirildiği konsantre ürünlerdir. Derinin altına yani dermal tabakaya kadar inerler. Bu yüzden fazlaca etkilidirler. Cildin ihtiyacı olan etken maddeleri cilde verirler. Cildinizin sorununa gore bir serum kullanırsanız hızlı sonuç alırsınız.    Cildin yapısındaki soruna nazaran serumlar çeşit çeşitttir. Kuruluk, nemsizlik, okayırışıklar, lekeler, esneklik kaybı, sivilcelenme gibi her sorun için değişik serum vardır. Serumlar, cildin yeniden sağlıokay kazanmasına, ışıl ışıl ve berrak bir doku kazanmasına yardım ederler.    Serumlar tam olarak ne işe Yarıyorlar ?   Serumlar değişik minareller, vitaminler ve hücre yenileyici içeriklere haizdir. Stres, bitkinlik, güneş, yaşlanma şeklinde sebeplerle hırpalanan cildi içeriden takviye ederek daha sağlıklı görünmesine yardım eder. Çünkü cildin dermal tabakasına kadar inerler.  Serum kullandığınız sürece hücreler lüzumlu takviyeyi aldığından cildiniz eskisine göre daha sağlıklı olur, daha az okırışır, daha a